De locatie

Sfeervolle, landelijke vergaderlocatie!

Deze sfeervolle, landelijke vergaderlocatie beschikt over 3 ruimtes en biedt plaats aan maximaal 20 personen. In de Beemster Barn zijn een grote tafel en comfortabele stoelen aanwezig. In de aangrenzende tweede ruimte staat een bar, bijvoorbeeld voor buffetten tijdens ontbijt of lunch. Ook is dit een fijne ruimte voor een proeverij of gebruik als break-out room.

 

De gastvrouw zorgt ervoor dat met goede koffie, verse muntthee en een uitgebreide lunch met Beemster-streekproducten jouw bijeenkomst vlekkeloos verloopt. En zodra het kan lunchen we natuurlijk lekker buiten!

 

Ook heel geschikt om de dag te eindigen op het overdekte buitenterras met een goed glas wijn en een plateau van Beemsterkazen. In deze intieme setting kun je genieten van de warmte van een heater, een zacht dekentje om je benen en ’s winters een dampend glas glühwein in je hand. Het is de ervaring die telt.

 

In het midden van de naastgelegen karakteristiek Noordhollandse stolpboerderij is de grote open keuken gesitueerd. De sfeervolle loft-achtige ruimte is voor grote gezelschappen een unieke plek om te lunchen of dineren aan de 4 meter lange tafel. Een prachtige ongedwongen ambiance die bijdraagt aan een mooie afsluiting van de dag.